On the Other Side

Marike Splint
Vivim en una època marcada per un moviment migratori sense precedents, com a conseqüència de desigualtats globals, del canvi climàtic o de determinats règims polítics. Si l’esperança d’assolir un món sense fronteres semblava, després de la Guerra Freda, més propera que mai, avui en dia ens enfrontem a un retorn de l’establiment de fronteres en la majoria d’agendes polítiques. Per tant, torna a ser hora de preguntar-se què és una frontera, on les trobem i com funcionen.

On the Other Side és una peça documental en desenvolupament sobre les fronteres reals i imaginàries que defineixen els nostres espais de vida. Tres intèrprets la vida dels quals està marcada directament i profunda per fronteres, en diferents moments i diferents llocs, tracten d’articular una aproximació als efectes més tangibles d’aquestes construccions intangibles: fronteres a les nostres vides, ciutats, societats, famílies, feines, i també a escena.

Direcció Marike Splint
Interpretada i creada per Vaneh Assadourian, Isis Avalos, Paul Outlaw, Marike Splint
Dramatúrgia Marc Villanueva Mir
Disseny de so/ composició original Jonathan Snipes
Disseny d’il·luminació Christopher Kuhl
Disseny escenogràfic i de vídeo Hana Kim
Ajudant de vídeo Ann Slote
Disseny de vestuari Naomi Gonzalez Kahn
Regidoria/ Producció executiva M. Prudente
Direcció tècnica Cameron Squire
Fotografia La Mujer Tranvia/ Gema Galiana

Agraïments Miranda Wright, Los Angeles Performance Practice, Rachel Scandling, Automata, Andrew Belser, Janina Brands

Coproducció de Skirball Cultural CenterADRI Penn State i NPN/ VAN (National Performance Network/ Visual Artists Network), amb la col·laboració de UCLA School of Theater, Film & Television.
CAT/ EN/ ES
Amb
Marike Splint

Funcions realitzades

Los Angeles | Skirball Cultural Center
21.02.20 20h